• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Pro Skincare Europe BV is opgezet door huidtherapeuten voor huidtherapeuten. Ze zagen het ontbreken van productlijnen dat exclusief waren voor huidtherapeuten als enorm gemis. 

Ze zagen in Lira Clinical de perfecte product lijn voor huidtherapeuten.

Lira Clinical is een wereldwijd huidverzorging bedrijf opgericht door een groep van medische professionals, chemisten en huidspecialisten met meer dan 30 jaar ervaring in huidverzorging/ huidverbetering, toegewijd aan het perfectioneren van de moderne huidverzorging. De producten worden onderzocht en gefabriceerd in Amerika. Lira Clicincal is uniek door de geavanceerde formules en effectieve combinaties van ingredienten, zoals de samenstelling van zuren, plantstamcellen en specifieke ingredienten.

Waarom Lira Clinical gebruiken?  Peel with heal!

Dit houdt in dat de producten van lira ingredienten hebben die de huid bevorderen. Plantstamcellen , Antioxidanten, Mastiha, Mineralen, Retinol, Peptiden, genezing met goud en zilver, Pigment verlichtende componenten en krachtige formules zorgen ervoor dat de producten zowel effectief zijn als voedend en genezend. Verder heeft Lira Clinical een uitgebreide peeling producten en behandelmethodes om effectief verschillende huidaandoeningen te behandelen.

Verder is Lira Clinical exclusief in Nederland voor praktijken waar huidtherapeuten werkzaam zijn of leerinstellingen voor huidtherapeuten. Ook is er geen concurrentie in Benelux en UK via webshops voor Lira Clinical producten om te zorgen dat uw clienten daadwerkelijk terugkomen om producten te kopen.